Flyer

Flyers har vært en av grunnpilarene i markedsføring gjennom flere tiår – og med god grunn. De er uunnværlige når du skal annonsere aktiviteter og salgskampanjer, få oppmerksomhet og skaffe kunder til butikkåpninger og mye annet. Du trenger ikke være profesjonell designer for å få til profesjonelle resultater, heller! Bare plukk ut en av våre maler (eller last opp din egen), legg inn budskapet ditt, og velg matt eller glanset papir.

Følg disse tipsene for å få en flying start:

 

  • Få kundene på kroken ved hjelp av overskriften. Den avgjør om resten av flyeren blir lest eller ikke – uttrykk deg kort og slagkraftig.

  • Du oppnår alltid mer med mindre. Velg dine ord med omhu – leserne skal kjapt kunne få med seg budskapet.

  • Legg inn en oppfordring til handling. Vil du at leserne skal gå til hjemmesiden din? Besøke butikken din? Fortell dem i klartekst hva neste trinn er.

  • Gjør handelen mer attraktiv. Alle ønsker vi å få noe ekstra – forsterk oppfordringen om handling ved hjelp av et gavekort eller en rabatt.

  • Tenk på distribusjon. Hva er målgruppen, og hvor befinner den seg? Er du yogalærer, kan du legge flyers på lokale treningssentre eller i helsekostbutikker.

Trykkes lokalt på KG Fosshagens trykkeri i Stavanger.