top of page

OM OSS

Hos Kort & Godt Fosshagen AS er vi stolte av å tilby komplett PRINT-løsninger med fokus på kvalitet, pris, og leveringstid.

Vi har et bredt utvalg av digitale trykksaker tilgjengelig, inkludert magasiner, bøker, hefter, foldere, brosjyrer, merkelapper, flyere, konvolutter, permer, og kataloger, samt storformatprodukter, roll-up, papp-up, skilt, bildekor, interiørdekor, tekstiler, og profileringsartikler.

Som en totalleverandør av digitale grafiske produkter, tilpasser vi våre tjenester til kundens unike behov og ønsker. Vi jobber tett med våre kunder for å sikre at all produksjon, fra idé til ferdig produkt, oppfyller deres høye standarder og krav.

Alt produseres i våre moderne lokaler på Forus, der vårt dedikerte og erfarne team har den nødvendige kompetansen for å produsere høykvalitetsprodukter.

Så uansett om du har en idé for et nytt magasin, en brosjyre til et kommende arrangement, eller en stor skiltingsoppgave, så inviterer vi deg til å besøke oss i Kort & Godt Fosshagen AS for en personlig og profesjonell opplevelse.

bottom of page